lauantai 19. maaliskuuta 2022

Pyöräily on halvempaa kuin autoilu

 Nyt viimeistään voi laittaa syyksi pyöräilyn aloittamiseen, kun autoilu on niin kallista.  Siitä löytyy kaikki hyvät puolet, eikä huonoja puolia oikein olekaan.  Silloin varsinkin, kun ilma on aurinkoa täynnä ja pyörätiet ovat sulana, voi nostaa pyörän varastosta ja polkaista liikkeelle.  Monta kertaa on tullut mietittyä mikä bensanhinta voisi olla kipuraja.  Nyt se on lähellä.  Ainakin autoilua on vähennettävä.  Pyöräily on lisäksi kuntoa kohottavaa rahan säästön lisäksi.


Laitoin satulan peitoksi pipon, ettei peppu palele ja pehmittääkin se vähän.  Tuulipuku, hanskat ja kypärä varusteina.  Enempää ei tarvita kaupunkipyöräilyyn.  

Reppuun laitoin kameran jos sattuu jotain kivaa kuvattavaa ja saan syyn pysähtyä vähän.  

Vähän oli vielä varjopaikoissa jäätä, ei tarvinnut sen takia pysähdellä kuitenkaan.  Muuten oli kiva vähän seisahtua ihailemaan jokijään tilannetta.  Ei ihan vielä ole jäiden lähdön aika.  Aika kauan kestää vielä, että kokonaan jäät lähtevät seilaamaan merta kohti.


Pyörällä kestää puolet enemmän aikaa sama matka.  Matkalla tulee mietittyä ongelmia ja suunnitelmia tulevaisuuteen.  Ei tarvitse niin vankasti keskittyä muun liikenteen seuraamiseen, keskittyy vaan omaan ajamiseen.

Kaupunkia ja kirkkoa kuvasin joen toiselta puolen.  Rantaan on tulossa muutoksia ja halusin tallentaa vanhat maisemat muistiin.Ei kommentteja:

Kuntopolulla