tiistai 1. syyskuuta 2020

Mietelauseita ja kannustusviestejä liikuntaan ja elämään

Lentävät lauseet ja tsemppihuudot voivat auttaa kestämään liikunnan rasituksia.  Ajatuksia voi kehittää pitemmällekin.  Laitoin tähän muutaman mietelauseen kirjastani Lyhyttavaraa.  Näitä ajatuksia voi käyttää liikuntaan yhtä hyvin kuin muuhunkin elämään. Sinnikkyydestä kaikki menestys lähtee.  Luovuttaminen vaikuttaa jo seuraavaan koitokseen, keskeyttäminen on helpompaa. 

Juoksemisessa ja oluen juonnissa on jotain samaa, sietokyky kohoaa harjoitellessa.  Tekemisen puute aiheuttaa vaivoja enemmän kuin kiire tai askarteleminen mieleisessä työssä.  

Energia kumpuaa sisältä, kun on tehtävä tärkeitä päätöksiä.  Liika aika venyttää päätöksentekoa.   

Elämä on lyhyttavaraa, pientä ja punnitsematonta oleilua.  Elämä on joskus ylellistäkin, mutta useimmiten halpaa ja pientä. Kaikki tuntevat paljon huutoja ja kehoituksia kentiltä ja kilpailuista. Vanhat sanonnat ovat käytössä ja niitä voi muuttaa mieleisikseen tilanteen mukaan.  Hyppää lenkillä kuin Sipi ripillä, on yksi sanonta, jota voi käyttää usein liikkumaan lähtevästä henkilöstä.

Tässä on linkin takana urheilijoiden sanontoja.  Jännässä paikassa  voi tulla sanottua joskus hyviä joskus huonoja sanontoja.  Matti Nykäsen sanonnat tuntee melkein jokainen, osa niistä on ihan hauskoja.

https://www.ts.fi/urheilu/1074244937/Sattuvasti+sanottua+Suomen+urheilusta

Pääasia on, että liikutaan.  Urheilu on antanut ja antaa suomalaisille katsojille elämyksiä ja esimerkkejä nuorille.  Minä odotan tällä viikolla Suomi-Ruotsi maaottelun katsomista. Sydän oikeinsykähtää hyvästä urheilusuorituksesta.
Ei kommentteja:

Peltohiihtolenkki