keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Kokemus hermoratahieronnasta

Miten saisi yhdistettyä klassisen hieronnan, kalevalaisen jäsenkorjauksen ja hermoratahieronnan.  Olen kokeillut kaikkia vuosien aikana, viimeiseksi hermoratahierontaa.  Se tuntui sopivan minulle aivan erityisesti.  Lihakseni olivat kuin kireät kuin viulunkielet, johtuen huonosta lihashuollosta.  Vasta kolmannella hierontakerralla lihakset tuntuivat antautuvan käsittelyyn.
 
Kaiken kaikkiaan voin suositella hermoratahierontaa sellaisille, jotka eivät ole saaneet apua klassisesta hieronnasta.  Hermoratahieronnassa pyritään pääsemään vähän syvemmälle ja käsittely voi tuntua jopa hiukan epämiellyttävältä ensimmäisellä kerralla.  Sen vaikutus voi alkaa heti tai parin päivän kuluttua.  Lihaksia kuumottaa ja ne voivat vähän kipeytyäkin.  Tuntuu, että jotain lähtee liikkeelle lihaksissa.
 
 
Porissa on muutama hermoratahierontaan keskittyvä yrittäjä.  Minä kävin Merja Sunin hoidossa.
 
Hermoratahierontaan keskittyviä hierojia on jo monissa paikoissa.  Se on varmasti raskasta hierojalle, mutta tuntuu mukavalta hierottavalle.  Tunti tai puolitoista saa lojua vatvottavana. 
 
Aina välillä on suorastaan ihanaa olla hoidettavana.  Se on parasta silloin, kun ei ole vielä sairauksia vaan kysymys on elämän laadun parantamisesta.
 

 

Ei kommentteja: