sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Apua ja tietoa monesta osoitteesta

Liikuntaa ja muuta terveyttä koskevaa tietoa löytyy useilta sivuilta.  Tämän sivun luulisi sisältävän sairaaloita ja terveyskeskuksia.  Kenties niitäkin, mutta myös paljon muuta: blogeja, linkkejä ja neuvoja moneen asiaan.

http://www.terveyskeskus.fi/

Monesti on apua jos haluaa tietoa jostain lajista tai liikuntamuodosta, niin toisten kokemuksista voi saada vinkkejä uuteen harratukseen tai liikunnan aloittamiseen.  Jos olen itse ostamassa jotain niin seikkailen netin sivuilla hankkien tietoa ja kokemuksia palvelusta tai tietoa,  ennen kuin ostan mitään.

Tänään kävin messuilla ja sieltä bongasin Satakunnan sydänpiirin esittelemän verkkosivuston jossa voi liittyä painon tarkkailuun ja elämäntapamuutokseen tavoittelevien ryhmään tai yksin tekemiseen.  


Yleensäkin tuollaisissa tapahtumissa voi löytää jotain itselle sopivaa tekemistä tai apua.  Paljon palvelun tuottajia on kerääntynyt samaan paikkaan näyttämään oman yrityksensä toimintaa.

Toinen osoite josta voi hakea apua pieniin ja suuriin vaivoihin oli:


Hoitotarvikeliike on Porissa.
Sähköpostiakin voi kuulemma lähettää ja kysellä asioita 

Näen tämän kaupan joka päivä töihin mennessäni, mutta en ole kertaakaan poikennut. Kiinnostuin esimerkiksi kaikenlaisista tukea antavista jutuista, esim. peukaloon, kyynärpäähän tai nilkkaan laitettavista.  Tietysti pitäisi ensin koittaa jotain tervehdyttävää, mutta jos hetkellisesti pitää jotain tukea niin se helpottaa vaivaa.

Maisematerapiaa voi lähteä ottamaan syksyiseen luontoon.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Uusi tai vanha harrastus kannattaa aloittaa

Tammikuu on otollinen aika aloittaa uusi liikuntaharrastus.  Se pasahti minunkin päähäni jostain lehtijutusta tai mainoksesta.  Olen joskus...