tiistai 15. toukokuuta 2012

Suklaapatukat

Taitaa olla vähän itsensä huijaamista kun ostaa energiapatukoita tai suklaalla päällystettyjä myslipatukoita.  Näihin nyt kuitenkin olen hurahtanut.  Illalla tekee niin mieli makeaa iltapalan jälkeen.  Se on kuin tauti.  Siitä ei pääse irti.  Kaikki kaapit on koluttava makean löytämiseksi.  Siinä menee kuivahtaneet keksit ja pullansiivutkin. 
Löysin tällä kertaa kaupasta patukoita joissa on 70 kcal kappaleessa.  On se nyt vähän vähemmän kuin normaalisuklaapatukassa.  Liikunnalla saa tuhlattua noin 300-500 kaloria tunnissa.  15 minuutissa saa sen siis kuitattua.  Puolustus löytyy makeanhimolle.  Liian tiukkapipo ei sovi olla.  Elämässä saa ollla nautintoja ja jos nautinto löytyy patukasta, niin mikä ettei.  Olen turhaan odottanut keksintöä kalorittomasta suklaasta.  Sellainen ihminen olisi hetkessä rikas.
Ihminen on aina pitänyt makeasta.  Se varmaan antaa ihmiselle aivoihin asti ulottuvaa hyvänolon tunnetta.  Ei sitä muuten voi ymmärtää.  Olen silti mieluummin suklaan uhri kuin huumausaineiden.  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...