tiistai 1. lokakuuta 2013

Testausta

Testasin sivulla http://www.pienipaatospaivassa.fi/testit  syömistottumuksiani ja liikuntatatottumuksiani.  Liikkumistottumukset olivat ihan mukavassa jamassa, mutta syömistä pitäisi tarkkailla.  Tiesin tämän kyllä itsekin.  Ruokaa ja makeita tulee syötyä ihan liikaa.  Ei millään ehdi kuluttaa liikkumalla kaikkea syömistä.  Minun täytyisi liikkua vähintään kolme tuntia päivässä saadakseni kaiken sisälleni tuuppaamani ruuan kulutetuksi.  Eihän siihen aikakaan riitä, eikä voimat.
 
 Ihan hyvin menee oikeastaan iltapäivään saakka.  Siitä alkaa taistelu makeaa ja napostelua vastaan.  Iltakahvilla pitää saada pullaa tai jotain muuta makeaa.  Television tuijottelun alkaessa pitää kohta hakea iltapalaa, vähän makeaa päälle, sen päälle suolaista, kierre on valmis. 
 
Liikuntatottumukset ovat säilyneet samanlaisina vuodesta toiseen.  Tehot ja yhteen liikuntahetkeen käytetty aika ovat vähentyneet.  Ymmärrettävää sekin tosin on, en ole nuorentunut yhtään.  Nytkin käytän liikuntaan viikkotasolla n. 3 tuntia.  Palautuminen vie enemmän aikaa kuin nuorempana. 
 
 
Pimeät alkavat ja työpäivän jälkeen on vielä haastavampaa lähteä liikkeelle.  Onneksi kaupunkialueella on valaistuja ulkoilureittejä.  Täytyisi jälleen ottaa itseään niskasta kiinni ja lähteä liikkeelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Autoton viikko

Vietän autotonta viikkoa, kun lainasin autoani tarvitsevalle.  Autoton ihminen joutuu liikkumaan enemmän kävellen, pyörällä tai linja-autol...