torstai 26. heinäkuuta 2012

Urheiluveikkaus

Urheiluveikkaukset vaativat asiantuntemusta ja ajan tasalla olemista.  Yllätyksiäkin sattuu ja jo häviäjäksi sanottu voi voittaa.  Tällaisessa veikkauksessa ei onni näyttele niin suurta osaa kuin lotossa.  Olen yrittänyt tutustua raviveikkauksen ihmeelliseen maailmaan.  Ensimmäiset veikkaukset tein kimppaveikkauksella ja arvaamalla, joten minun asiantuntemukseni on nolla.
Hevoset ovat uljaita eläimiä, jotka ovat toimineet ihmisten apuna töissä ja vapaa-ajalla.  Totopeli pyörittää isoja rahasummia viikoittain.  Maltti on valttia veikkauspeleissä.  Rahaa menee aina enemmän kuin tulee.  Nykyisin pääsee jo pienellä panoksella hevosen osuusomistajaksi.  Siinä tuntuisi kuin olisi oma hevonen juoksemassa.
Veikkauksen sivuilla pääsee veikkaamaan kaikenlaisia voittajia ja kilpailuita.  Ravivoittajia voi arvuutella eri sivulla.  Olympiakisatkin on saatettu alkuun, on taas jännä nähdä kuka siellä voittaa.

 Löysin hienoja hevoskortteja. Ne eivät taida olla ravihevosia, mutta hienon näköisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Kevät kutsuu liikkumaan

Mikä sen mukavampaa aikaa liikkua ulkona, kuin kevät.  Ei ole hyttysiä, liikaa lämpöä ja lumet ovat sulaneet.  Katupölyt voivat hiukan hait...