tiistai 12. toukokuuta 2015

Lahjakortilla liikkumaan vai lähiluontoon

Lahjakortit ovat hyvä tapa innostaa toinen kokeilemaan jotain lajia tai hoitomuotoa.  Minäkin sain sellaisen ja aloin heti miettiä, mikä uusi juttu voisi olla.  Paikassa on tarjolla joogaa, jumppaa, suolahuonetta, hierontaa ja montaa muuta palvelua.
 
 
Lahjakortilla saisi pari joogakertaa tai vajaan tunnin suolahuoneessa.  Molemmat kiinnostaisivat.  Olen joskus kokeillut astangajoogaa, joka on kovin fyysistä.  Voisi olla mukava kokeilla hellempää joogaa ohjatusti.  tulisi tehtyä liikkeet oikein.  Parin tunnin kokeilun jälkeen tietää jo kiinnostuisinko enempään.
 
kaikki keinot ovat sallittuja oman ja läheisten liikunnan halun herättämiseen.  ainoastaan vammat ja sairaus ovat hyviä syitä liikunnan välttelemiseen.  Oikeastaan sitä voisin ostella itselleni "lahjakortteja" kaikenlaiseen liikuntaa tarjoaviin yrityksiin.  Muutama kerta sitä ja tätä innostaisi varmasti.
 
Lääkäritkin  määräävät liikuntareseptejä, antaisivat lahjakortteja, se voisi olla tehokkaampaa.
 
Lähiluonto tarjoaa ihan ilmaisen liikuntasalin.  Kävin tänään kävelemässä lähimetsässä ja ihastelin luonnon ääniä.  Kuulin käenkin kukahtavan  ensimmäisen kerran tänä keväänä.  Rentukat ja valkovuokot kukkivat kilpaa ojan penkalla.  Lenkki toi piristystä ja virkeyttä päivään.  Ikuistin kameralla lenkkini näkymiä.
 
Rentukka


Kolo vapaana pesintään

Kalliopolku

Kelottuva puu

Polun jyrkin kohta
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...