sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Joulu on jo ovella

Joulua kohti mennään, että hurisee.  Kaapeissa odottaa herkkuja jos jonkinlaisia.  Kaikki on syötävä kahden viikon aikana.  Olen jonkun verran saanut hillittyä herkkujen hamstraamistani, mutta en vielä kokonaan.  Koitan edelleen opetella jakamaan syömistä koko päivälle, etten syö kerralla itseäni ähkyyn saakka. 
 
Joulusta nauttiminen näkyy vatsamakkaroissa tammikuussa.  Koitan pitää oman peilikuvani muistissa ja rajoittaa syömistäni.  Liikkuminen joulunpyhinä on lähinnä olohuoneesta keittiöön ja vessan kautta takaisin. 
 
Sain viikolla sen verran itsestäni irti ja kävin tutustumassa työpaikan kuntosaliin.  Ehkä siellä tulisi nyt käytyä.  Harvassa työpaikassa on oma ilmainen kuntosali.  Ei sielläkään mitään tunkua ollut, rauhassa sai olla.  Moni ei jaksa enää rankan työpäivän jälkeen punnertaa painojen kanssa.  Vuorotöissä olevat eivät pääse aina järjestettyihin ohjattuihin tunteihin.  Silloin on mukavaa jos on mahdollisuus tehdä kaikenlaista ominpäin.  Kaikki liikunta on aina kotiinpäin ja hyödyksi. 
 
Tänä vuonna ei taideta saada lumista joulua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Kevät kutsuu liikkumaan

Mikä sen mukavampaa aikaa liikkua ulkona, kuin kevät.  Ei ole hyttysiä, liikaa lämpöä ja lumet ovat sulaneet.  Katupölyt voivat hiukan hait...