sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Halu ja tahdonvoima

Sairaslomalla ehtii lueskella kaikenlaista, lehdistä hyvinvointioppaisiin ja kaikenlaista muutakin.
Artikkeleita uusista tavoista kartuttaa terveyttä ja hyvinvointia.  Opin uusia sanoja, kuten kehotietoisuus ja fomo.  Viimeksi mainittu tarkoittaa lyhennystä sanoista fear of missing out.  Ihminen, joka haluaa olla koko ajan linjalla, tietokoneella tai puhelimessa. (Kotilääkäri Elokuu 2012)
 
Olen tutustunut Hyvistä hiilareista kertovaan kirjaan.  Hiilariton ruokavalio ei sovi minulle, koska pidän niin paljon leivästä ja perunasta.
 
Tutustuin myös moniin uusiin liikuntamuotoihin ja laihdutustapoihin, joita haluaisin kokeilla.  Siinä sitten kohtaavat halu ja tahdonvoima.  Olenkin ajatellut ottavani kaikenlaisista ohjeista ja neuvoista sellaiset asiat, jotka sopivat minulle.  Vähän sitä ja vähän tuota.  Sitähän minä olen tehnyt tähänkin asti.  Sitoutuminen johonkin tiettyyn liikuntamuotoon, ruokavalioon tai laihdutustapaan olisi sietämätöntä.  Pakolla kun ei saa mitään aikaan.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Autoton viikko

Vietän autotonta viikkoa, kun lainasin autoani tarvitsevalle.  Autoton ihminen joutuu liikkumaan enemmän kävellen, pyörällä tai linja-autol...