sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Lenkin varrelta

On hyvä idea ottaa pieni kamera mukaan hölkkälenkille.  Saa hyvän syyn pysähdellä puuskuttamaan.  Kun on jonkin aikaa ollut juoksematta, ei tarvitse montaa sataa metriä mennä kun keuhkot alkavat pyytää taukoa.  Vaikka olen tehnyt paljon muuta, pyöräillyt, uinut, kävellyt ja voimistellut, niin juoksu on ylivoimaisesti raskainta liikuntaa.  Ainakin näin kuntoilumielessä.  Tietysti kaikkien urheilulajien harrastaminen, kun sen tekee kilpailumielessä, on raskasta. 
Valokuvaamisen avulla löytää uusia reittejä kun poikkeilee polulta tai tieltä.  Utelias kun olen niin kurkin aina uusia paikkoja.  Eilenkin löysin uuden ladon lennkkini varrelta.  Metsässä oli tehty karsintatöitä ja pääsin juoksemaan uutta reittiä.  Vanhat rakennukset ovat mielenkiintoisia tutkittavia.


Oja oli kevään aikana muuttunut pieneksi puroksi.  Kevät on mukavaa aikaa.  Luonto herää ja itsekin tuntuu heräävän taas liikkumaan erilailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Hyvinvointipaino

 Törmäsin hyvinvointipainosta kertovaan artikkeeliin Kiloklubisivulla.  Siinä oli paljon asiaa.  Painoindeksi on eri asia kuin hyvinvointip...