keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Pimeä ja märkä marraskuu

Pimeää ja märkää, sitä on ollut riittävästi.  Muutaman viikon saatiin nauttia pakkasesta ja hyvin pienestä lumipeitteestä.  Täällä Porin seudulla ei ollut lunta kuin kaksi senttiä ja ne sulivat hetkessä pois.  Marraskuu voisi olla hieno kuukausi jos säät pysyisivät pakkasen puolella.  Nyt se muistetaan vaan pimeänä ja märkänä kuukautena.

Ulos tekee silti mieli mennä hengittämään happea.  Sisätiloissa kun on suurimman osan päivistä, tuntuu ulkoilma suorastaan taivaalliselta.  Sisällä on usein liian lämmintä.  Työpaikoilla pidetään välillä lämpöä liian korkealla.  Siellä täytyy kuunnella niin montaa ihmista.  Toiset kestävät viileää ilmaa paremmin kuin toiset.  Kun toiset pyyhkivät hikeä otsaltaan, toiset hakevat vilutakkia päälleen.

Hain siihen selityksiä ja löysin tämän sivun .  Palelemiseen on monta syytä.Olen kävellyt ilman sauvoja ja sauvojen kanssa, metsässä ja tiellä.  Luonnosta löytyy aina ihailtavaa.  Liikunta auttaa kestämään kylmän ja märän syksyn.  


  
Molemmat kuvat on otettu marraskuussa.  Minusta marraskuussa ei ole mitään vikaa.  Joulukuu on minulle se pahempi kuukausi ja tammikuun alku.  Oikein hirvittää se markkinointi ja joulukrääsän tulo kauppoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Autoton viikko

Vietän autotonta viikkoa, kun lainasin autoani tarvitsevalle.  Autoton ihminen joutuu liikkumaan enemmän kävellen, pyörällä tai linja-autol...