sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Perhosta mä metsästän ja kannan kiviä

Ei voi sanoa, etteikö maalla voisi monipuolisesti kohottaa kuntoa. Metsästin perhosia kameralla, se ei ole hätäisen ihmisen hommaa, eikä kevyttä. Pelloilla ja metsänreunassa kävely ja kumartelu vaatii voimaa.  Varustuksena kumisaappaat ja hupputakki, ettei ötökät (hyttyset) pääse liian liki.  Pilvinen päivä on paras sää perhosjahtiin.  Sattuman kauppaa se silti on.  Nytkin oli vähän liian viileä ilma.  Muutaman perhosen näin ja yhden  sain kuvattua.
 

 
Toisen liikuntatuokion vietin kivien kannossa ja pyörittelyssä.  Isoja kiviä kun puoli tuntia kantelee ja pyörittelee, tuntee käsien ja selän lihaksissa työn teon rasitusta.  Pakollista tämäkään puuha ei ollut.  Viileällä ilmalla halu olla pihalla saa ihmisen kantelemaan vaikka kiviä polkunsa pieliin. 
 
Raikas maaseutuilma viikon sisätyön jälkeen ja liikunnan rasitus antaa unen, joka rentouttaa.  Saunominen ja vastalla vihtominen saa lihasten pakotukset helpottamaan.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...