keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Allergiat ja liikaherkkyydet

Allergiat ja liikaherkkyydet ovat lisääntyneet valtavasti viimeisinä vuosikymmeninä.  Kaikenlaiset kemikaalit aiheuttavat paljon oireita ja sairauksia.  Aina ei edes heti tiedä mistä ihottumat ja hengitykseen liittyvät oireet tulevat.
 
Pienellä präntätyt tekstit on luettava tarkkaan jos huomaa jostain aineesta tulevan oireita.  Vahvat hajut aiheuttavat terveillekin keuhkoille oireita.  Uuninpuhdistusaineet ovat yksi yskintää aiheuttava tekijä.  Muutkin aineet, missä suihkutetaan sumuna ainetta, tekevät saman: esim. hiuslakat.
 
Kasvovoiteissa käytettävä säilöntäaine (methylisothiazoline) tekee ainakin minulle ihottumaa.  L`orealin päivävoiteessa ainakin on sitä mukana.  Monessa muussakin, mutta muista minulla ei ole kokemusta.
 
Mahdollisemman vähän keinotekoisia aineksia sisältävät tuotteet ovat turvallisempia.
 
_kosmetiikassa/
 
 
 
Ruoka-aineet ovat suuri allergisia oireita antava ryhmä.  Paljon allergioita sairastavilla ihmisillä on hankalaa joka syömisessä selvittää mitä kaikki sisältää.  Kaikki on tehtävä alusta asti itse tai lukea kaikki mahdolliset tekstit.
 
Maitoa ja maitotuotteita laitetaan joka paikkaan.  Olen huomannut, mitä enemmän syön maitotuotteita, sitä enemmän erittyy limaa.  Onko se sitten liikaherkkyyttä vai mitä, en tiedä.  Kaikkea oireita voi välttää, lakkaa vain käyttämästä sitä mikä sen aiheuttaa.  Hankalaa se kyllä on.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...