torstai 13. elokuuta 2015

Miksi liikun?

Mitä hyötyjä haen liikunnan avulla?  Hyvä olo tulee ensimmäisenä mieleen, kunto tietysti paranee ja tunnen itseni vireäksi.  Laihduttamista pelkästään liikunnan avulla on turha yrittää.  Tietysti sitten jos liikunta on päiviä kestävää kestävyysliikuntaa. 
 
Liikunta auttaa jaksamaan arjen pyörityksessä.  Sekä ruumiillinen että henkinen jaksaminen on ylhäällä jos pitää liikuntatuokioita suhteellisen usein.  Kerran viikossa on liian vähän, seitsemän kertaa viikossa on turhan paljon, ainakin tavalliselle tallaajalle.  Siinä tulee vain suorittamisen pakko.
 
Liikunta on talletus tulevaisuutta varten.  Vanhenen joka päivä, eikä huonokuntoinen selviä niin hyvin, kuin hyvän kunnon omaava ikääntynyt.
 
Liikunta on kuulunut elämääni lapsesta saakka ja se on antanut minulle paljon enemmän, kuin ottanut.  Toisinaan olo on suorastaan hankala, eikä liikunta maita.  Silloin olen houkutellut itseni liikkeelle, lenkin jälkeen olo on paljon parempi.  Välillä on oltava laiskottelupäiviä.  Niillekin pitää antaa periksi. 
 
Kaiken kaikkiaan liikunta on olemassa olon salaisuus.  Vierivä kivi ei sammaloidu, se on vanha totuus.
 

 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...