sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Kävely helpottaa

En muistanut, että sunnuntaiaamuna voi olla niin hiljaista.  Pieni pakkanen ja auringonnousu siivittivät askeleitani.  Raikas pakkasilma tuntui hyvältä hengittää.  Tunsin rentoutuvani joka askeleella.  Aina kannattaa tehdä jotain erilaista tai jotain hyväksi havaittua.  Kävely pistää ajatushanat aukeamaan.  Yksin kävellessä varsinkin.  Saa omasta mielestään loistavia ajatuksia, jotka voivat kyllä kalveta, kun ne esittää muille.  Ei se mitään, ne voi sen jälkeen heittää romukoppaan ja ajatella taas seuraavalla kävelylenkillä uusia hienoja ajatuksia.  Kävely helpottaa jännittyneitä lihaksia ja pahaa mieltä.
 
Lumeton keli helpottaa kävelyä, ei tarvitse pelätä liukastumista.  Lumi tekisi tosin ympäristön valoisammaksi. Tänään luvattiin jotain valkoista tulevaksi.  Ei se taida vielä pysyvä lumi olla. 
 

                                                                                  
Tämä kuva taitaa olla auringonlaskusta. 
 
Käveleminen kuluttaa kaloreita n. 300 kaloria tunnissa.  Vauhdista ja tehosta riippuu kuluuko enemmän vai vähemmän.  1 km /10 min on sopiva vauhti.  Tarpeeksi ripeätä, ei mene laahustamiseksi.
 
Tämä kuva on jo parin vuoden takaa joulukuussa.  Ei silloinkaan vielä lunta kovin paljon ollut. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...