maanantai 1. heinäkuuta 2013

Lomasuunnitelmia

Loma alkaa aivan kohta ja ensimmäisenä kiinnekohtana suunnitelmissani on 60 km:n pyöräily mökille.  Olen sen matkan aiemminkin ajanut, aikaa edellisestä on kyllä monta vuotta.  Ei se nyt kovin hurja ajomatka ole, jalat sen kestävät, kestääkö takapuoli, siinä pulma.
 
Olen kevään ajan pari kertaa viikossa pyöräillyt töihin, tuntumaa siis on.  Työmatka on edestakaisin 18 km.  60 km päivämatkana ei ole liikaa vaadittu.
 
Pyöräni on vankka mummomalli, joka on tarkoitus jättää mökkipyöräksi.  Edellinen pyöräni siellä kaipaa päivitystä.  Se on keski-ikäinen vaihdepyörä, jossa on enää yksi käsijarru ja vain yksi vaihde pysyy päällä.
 
Jos sää suosii, pyöräily tulee olemaan nautinto.  Pitkän pyöräilymatka voi ottaa retkenä.  Kahvia ja eväitä mukaan eikä mitään aikatavoitetta.  Tavoitteellinen kun olen niin laskin minkä verran aikaa siihen voi mennä.  Sen ajaa kolmessa tunnissa, jos ei pysähtele.  Hiljempaa ajaen ja parin kunnon tauon kanssa siihen saa menemään 4½- 5 tuntia.  Kokemus varmasti sinänsä monen vuoden jälkeen.
 
Ei kannata ihan koko lomaa suunnitella täyteen.  Siitä ei seuraa muuta kuin stressiä.  Loman tarkoitus on kuitenkin lepo ja akkujen lataus uuteen työvuoteen.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...