tiistai 10. tammikuuta 2017

Liikunta on mukavaa

Ilmat ovat vaihdelleet, kuin mielenkiintoni liikkumisen suhteen.  On ollut pakkasta, sumua, lumisadetta ja lämpöasteita.  Teillä on välillä vaarallista sumun takia.  Autolla liikkuessa, mutta myös jalkaisin.  Autosta ei näe välillä toista autoakaan sumun tai pöllyävän lumen takia, ei ihme ettei havaitse jalankulkijaakaan.Onneksi sitten palkittiin kauniimmilla näkymilläkin.
Nyt alkaa olla joulun jälkeen SE aika kun olisi otettava askel terveellisempään suhteen liikunnan ja syömisen suhteen.  Pienenä vinkkinä itselleni hain viime vuonna saadulla lahjakortilla stadiumista varusteita.  Harkitsin kauan, kun liike on mielessäni enemmän nuorten liike.  Löysin sieltä sentään jotain.   Annoin taas itselleni pienen haasteen.  Burbee omaan tyyliin.  Siihen vaaditaan liukas lattia.  En jaksa välttämättä punnertaa suorin vartaloin niin monta kertaa kun haluaisin. Joten aloitan liikkeen päinmakuulta, kohotan käsillä ylävartaloa ja vedän jalat kyykkyasentoon lattiaa pitkin.  Siinä voimistuu samalla vatsalihakset.  Kyykkyasennosta hyppy ylös ja sama uudestaan.  Tällä hetkellä mittarissa on 20 kertaa, tavoitteena sata kertaa.  Liikunta on mukavaa vaikka väkisin tehtynä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...