lauantai 10. joulukuuta 2016

Niitä näitä mietiskelyjä

On ollut säiden puolesta vaihteleva joulukuun alku.  Välillä on pakkasta toista kymmentä astetta ja seuraavana päivänä vesi lotisee.  Se teettää hankaluuksia ainakin laskettelumäen lumettamiselle.  Sitä tulee seurattua, kun mäki on liikuntareittieni varrella.  Pakkasella lumettaja hurisee täysillä ja vesisateessa on hiljaa.  Taitaa mennä useampi viikko ennen kuin mäki on lasketteluun valmiina.

Minua ei säät niin haittaa.  Tosin, onhan sitä mukavampi ulkoilla poutasäällä.  

Kävelylenkillä tulee mietittyä kaikenlaisia juttuja.  Sitäkin, kun olen vuosikymmenien aikana lukenut useita kymmeniä terveyteen liittyviä kirjoja, laihdutusoppaita, terveellistä ruokaa käsitteleviä kirjoja ja liikkumiseen kannustavia opuksia.   Miksi ihmeessä minulla on kymmenen liikakiloa?  Luulisi jonkun asian jäävän päähän.  Toisaalta jos luonto on heikko ja mättää suuhunsa kaikenlaista.  Ei siinä paljon auta muutaman viikon suklaaton aika.  Eilen tein kenties ennätyksen viinikumikaramellien syönnissä.  150 gamman pussi tuli tuhottua tunnissa.

Joulu on edessä ja ruokaa saa syödä luvan kanssa vuorokauden ympäri.  Tapaninpäivänä jo hullukin huomaa, että kiloja on tullut taas lisää.


Välillä oli Porissa tämän verran lunta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Autoton viikko

Vietän autotonta viikkoa, kun lainasin autoani tarvitsevalle.  Autoton ihminen joutuu liikkumaan enemmän kävellen, pyörällä tai linja-autol...