lauantai 29. lokakuuta 2016

Turistina Teneriffalla

Turistireissu tehtynä Teneriffalle.  Ensimmäinen viikon reissu ikinä.  Liikuntaa tuli paljon ihan pakosta.  Mäkistä maastoa riitti, vaikka en ihan patikointiretkillä ollutkaan.  Gigantes oli mukavan rauhallinen paikka.  Liikkujalle riitti tietä ja mäkiä.  Uimassakin tuli käytyä Atlantin rannalla.  En oli si uskonut veden olevan niin suolaista.  Varsinaisesta uimisesta ei oikein voinut puhua.  Aallot heittivät heti rannalle päin, kun pääsi vähän matkaa.  Olisi pitänyt uskaltautua pidemmälle.  Jokaisessa hotellissa on uima-allas, missä voi nauttia uimisesta.

Aurinko helli ja sade vilvoitti.  Monenlaista säätä oli viikon aikana.  Lämmin siellä tuntuu olevan koko ajan +24 astetta.  Riitävän lämmintä, mutta ei liian lämmintä suomalaisille.

Maisemat olivat upeita, kun vertaa tasaiseen satakuntalaiseen maisemaan.  Tietysti hiilijalanjälki upposi aika syvälle.  En pidä sitä silti kovin suurena rikoksena.  Ei sitä aina olla reissun päällä.  Vähän tuli D-vitamiinia varastoon talven varalle auringosta.
 Nämä kalliot näkyvät aina, kun näytetään Gigantes.

Uimarannalla
Americasin rannat olivat vähän eri näköisiä kuin gigantesissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...