sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Pori on hyvä liikuntakaupunki

Porissa on hyvät liikuntapaikat.  Kaupunki on tasainen ja ei ehkä anna aina mahdollisuutta ankaraan mäkiharjoitteluun, mutta kun ne pienetkin mäet kävelee tai juoksee moneen kertaan, niin tulee samaan tulokseen.  Ulkoilua voi harrastaa kaupungin joka puolella.  Kuntoilupolkuja on monessa paikassa ja katujahan riittää käveltäväksi.

Muuallekin voi lähteä hakemaan kuntoa, mutta arkisessa elämässä kunto on haettava lähipoluilta ja teiltä.  Kotikaupungissaan voi bongailla uusia reittejä, ei aina tarvitse kiertää sitä samaa lenkkiä.  Harjoitteluun tulee silloin uutta sykettä.

Aina en pidä mukananani kameraa, voidakseni tallentaa reittejäni.  Muutaman kuvan galleria ei kerro kaikkea kotikaupungistani, paljon jää näyttämättä. 

Viime syksyinen kuva Kirjurinluodosta. Porin metsässä voi lenkkeillä montaa eri lenkkiä.  Suosikkini on veteraanilenkki.
Kirjurinluotoa toiselta kantilta.

 Porin jäähallissa voi harrastaa muutakin kuin jääkiekkoa.  Pienet ja vähän suuremmatkin joulunäytöksestä viime vuonna.
 Noormarkun maisemissa voi ihastella koskea ja vanhoja rakennuksia.  Katinkurun lenkki on talvisinkin kunnossa kuntoilijoille.


Kenttiä on joka puolella kaupunkia.  Tässä Toejoen kenttä.
 Kallon kalliot ja niihin lyövät aallot on käytävä katsomassa pariin kertaan joka kesä.  Vanha hautausmaa vesitornin juurella on kaunis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Kevät kutsuu liikkumaan

Mikä sen mukavampaa aikaa liikkua ulkona, kuin kevät.  Ei ole hyttysiä, liikaa lämpöä ja lumet ovat sulaneet.  Katupölyt voivat hiukan hait...