torstai 6. lokakuuta 2016

Mikä laji sopii minulle

Kaikenlaisia testejä on netti pullollaan.  Niitä jaetaan Facebookissa ja blogeissa.  Minulle läjähti tällainen tulos.  Ainoa mitä näistä olen harrastanut, on hiihto.  Kai tässä testissä oli kysymys: haluaako liikkua porukassa vai yksin ja pitääkö sisäliikunnasta vai ulkoliikunnasta. Pidän sisäliikunnastakin, mutta jos on vain joko tai, niin kallistun ulkoliikunnan kannalle.
 

 

Sinulle sopivin laji on suunnistus!

Luonnossaliikkujan kestävyyslaji, jota edullinen harrastaa. Kehittää kestävyyttä ja tasapainoa. Täytät lajiin vaadittavat ominaisuudet 82-prosenttisesti.

Muita sinulle sopivia lajeja:

Sukellus 82 % Hiihto 81 % Melonta 79 %

Nämä lajit sopivat sinulle huonoiten:

Salibandy 58 % Nyrkkeily 64 % Jääkiekko 64 %Kun mietin mitä lajeja olen kokeillut niin suurinta osaa niistä voi yksin harrastaa.  Hiihdon jo mainitsin, muita ovat: pyöräily, hölkkä, kävely, kotivoimistelu, uinti, marjastus.  Ainoa laji mitä olen tehnyt porukassa on jumppa.  Siinäkään ei tarvitse puhua mitään, kun musiikki soi ja tehdään liikkeitä ohjaajan neuvojen mukaan.
 
 
Nyt on hyvä aika lenkkeillä, maa on vielä sula ja ruskan värit antavat silmäniloa.  Mieli virkistyy ja talven pimeyden voi ottaa vastaan ilolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...