sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Lihaskunto hyväksi kotona

Selailin netissä kuntosalien sivustoja, jos vaikka innostuisin lähtemään salille.  Eivät oikein kiehtoneet salien hinnat ja tarjonta.  Kuukausimaksut olivat aika kalliita.  Halvemmalla pääsisi jos sitoutuisi vuoden sopimukseen.  Silloinkin pitää erikseen sanoa irti sopimus jos ei halua jatkaa.  Samaa touhua kuin kestotilauslehdillä.
 
Bongasin kuitenkin minulle sopivan ohjelman yhdeltä sivustolta.  Kotona tehtävä rasvanpoltto-ohjelma neljäksi viikoksi 20 €.  Tilasin ja tulostin ohjeen.  Nyt se on vain itsestä kiinni onnistuuko.  Viikko on nyt tehty ja ihan kivalta tuntui.  Ei liian raskas, eikä liian kevyt.  Oman kunnon mukaan voi ohjelmaa keventää tai lisätä tempoa.
 
 
 
En ole tiennyt, että kuntosalien valinnoissa voisi olla tämän sorttista tarjontaa.  Piukat Paikat on salin nimi.  Voi olla, että muissakin on samanlaisia, mutta tämä nyt sattui silmiini ja sopi kukkarolle.
 
Itsekin voi ohjelmia suunnitella, valmiin ohjeen noudattaminen on helpompaa.  Tämä ostamani ohjelma sisältää kiertoharjoittelua, kuvien ja ohjeiden kanssa.  Kolme kertaa viikossa puoli tuntia kerrallaan.  Lisäksi suositellaan 2 kertaa viikossa 45 minuuttia kävelyä tai jotain muuta aerobista liikuntaa oman halun mukaan. 
 
Mahdollisesti tämä antaa kipinän jatkaa lihaskuntoa parantavaa liikuntaa jatkossakin.  Ei aina tarvita hienoja kuntosalilaitteita lihaskunnon parantamiseen.  Kahvakuulan korvasin kahdella käsipainolla ja stepperin portailla.  Muita tarvikkeita ei tässä ohjelmassa kaivattu. 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Autoton viikko

Vietän autotonta viikkoa, kun lainasin autoani tarvitsevalle.  Autoton ihminen joutuu liikkumaan enemmän kävellen, pyörällä tai linja-autol...