sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Pyöräilyviikko

Päätin viime viikonloppuna, että pyöräilen koko viikon työmatkat.  Näin tuli tehtyä.  Liki seitsemän tuntia liikuntaa, ilman että piti lähteä erikseen lenkille.  Arkiliikuntaa olisi hyvä lisätä tästä eteenkin päin.  Minun tapauksessani päätökset pitää tehdä etukäteen ja pitää ne päätökset.  Jos yhdenkin kerran joustaa tai pyörtää päätöksensä, peli on menetetty.
 
Suunnitelmallisuus arkiliikunnassa tuo hyvän tuloksen.  Viikon tekemiset täytyy aikatauluttaa.  Aina ehtii mennä jonkun kohdan työmatkasta kävellen.  Pyöräily on vaikeampi suunnitella jos pitää poiketa johonkin matkan varrella.
 
Hiki tulee pintaan jo puolen tunnin pyöräilymatkasta.  Töissä pitää vähintään olla vaihtovaatteet tai suihkumahdollisuus.  Kotiinpäin mennessä ei ole niin väliä.
 
Minulle iltavuoroviikko on parempi kuin aamuvuoroviikko.  Olen aamuntorkku, illanvirkku.  Monella muulla on voi olla toisinpäin, olemmehan erilaisia. 
 
Pyöräilyllä on helppo aloittaa kuntoilu jos on ollut pidempi väli.  Pyörä kantaa isommankin ihmisen keveästi.  Hitaalla vauhdilla ei tympäännykään niin nopeasti.  Lumet ja jäät alkavat sulaa ja aurinko paistaa.  Pyörätiet ovat auki hyvälle harrastukselle.
 

 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...