keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Pimeästä sisään liikkumaan

Joulun lähestyessä ja pimeän lisääntyessä liikkuminen alkaa olla aika haastavaa.  Pitkän työpäivän jälkeen ei ole aina halua lähteä lenkille.  Talven pimeydessä kaipaa valoja, joten sisäliikunta on poikaa. 
 
 
Lajikokeiluna oli tällä kertaa keilaus.  Vaativa laji ja painava pallo.  Yllättävän hyvin sain keiloja kaatumaan, vaikka en ole aiemmin yhtään kertaa palloa heittänyt.  Turvallinen laji se on kokeilijallekin.  Kädet ja selkä pitää olla kunnossa, muuten ei onnistu.  Tunti oli ihan tarpeeksi pitkä aika kokeiluun.  Tyky-päivän ansiosta voi kokeilla joskus jotain vähän eksoottisempaakin. 
 
Ei keilaus minun mielenkiintoani lajia kohtaan yhtään lisännyt.  Nyt ainakin tiedän miltä se tuntuu.  Keilaus on monien suosiossa ja on varmaan hyvää liikuntaakin jos sitä tekee pidempään.
 
Suomessa on hyvät mahdollisuudet sisällä liikkumiseen.  Kun sataa vettä ja räntää päin näköä, on mukava mennä uimahalliin tai liikuntasaleille hikoilemaan.  Kai se talvi ja lumi sieltä vielä tulee, että pääsee harrastamaan talvisia lajeja.
 
Jäälajeja pääsee paikoin harrastamaan jos on tekojääratoja.  Halleihin ei pääse kuin tosiharrastajat.
 
Jäähalli odottelee esiintyjiä.  Ei jääkiekkoa tällä kertaa vaan pieniä taitoluistelijoita
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...