maanantai 12. lokakuuta 2015

Olisiko ryhtiviikkojen aika

Jouluun ei ole enää kuin runsas kaksi kuukautta aikaa.  Tässä vaiheessa olisi hyvää vetää ryhtiviikot ennen joulumässäilyjä.  Liikunnalla aineenvaihdunta käyntiin ja vähän terveellisempää ruokaa poskeen, niin johan tuntuu kropassa.  Näin se on hyvä suunnitella ennen toimintaa.
 
Sain niin paljon irti itsestäni tänään, että olin pyörällä töissä, siinä kului muutama sata ylimääräistä kaloria.  Miten tästä sitten ryhtiviikko jatkuu, sitä pitää harkita.  Tänään oli vielä vähäruokainen päivä, se tuntui keventävältä viikonlopun jälkeen. 
 
Jokaiseen päivään pitäisi keksiä joku jippo, millä saisi itsensä a) liikkumaan enemmän b) syömään vähemmän.  Se on kumma juttu miten itseään voi pettää ja ylipuhua.  Ainakin toiseen suuntaan se on helppoa.  Pystyn ihan hyvin todistamaan suklaapatukan vähäkaloriseksi terveysruuaksi.  Miten saisin todistettua sen valtavaksi kaloripommiksi.  Yksi konsti on muuttaa syömiset sokeripaloiksi.
 
Esim. 50 g suklaapatukka sisältää 10- 12 sokeripalaa.  400 g hedelmäkaramellipussi jo mahtavat 120 sokeripalaa.
 
Pieni liikunnan lisäys joka päivään vähentää halua syödä koko ajan jotain.  Se on aika pitkä aika minkä joutuu liikkumaan saadakseen karamellipussin kalorit kulutettua.
 
 
 
Paikallaan seisominen kuluttaa hivenen verran enemmän kaloreita kuin lepääminen tai istuminen.  Jos katselee televisiota vähän aikaa seisten saa apua kaloreiden välttelyyn.  Onnistuminen suunnitelmissa tuntuu yhtä hyvältä kuin revontulien leikki.  Periksi ei saisi antaa.
 

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Autoton viikko

Vietän autotonta viikkoa, kun lainasin autoani tarvitsevalle.  Autoton ihminen joutuu liikkumaan enemmän kävellen, pyörällä tai linja-autol...