keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Aina kannattaa lähteä liikkeelle

Tuli taas todistettua, että aina kannattaa lähteä liikkeelle.  Jahkailin viime minuutteihin saakka, kun sain peruutuspaikan työpaikan jumpparyhmästä.  Mietin, viitsinkö enää lähteä, kun jumpat kestävät vain marraskuun loppuun.  En pääse edes joka kerta, iltavuorot rajoittavat.  Päätin sitten kuitenkin lähteä ja hyvä oli.  Tunti oli nimeltään fitdance.  Se oli juuri sellaista mistä pidän.  Tanssinomaista liikuntaa, lihaskuntoa ja venyttelyä.  Saan sentään muutaman kerran ajan tutustua taas vähän uudenlaiseen liikuntatapahtumaan.
 
Monta kertaa laiskuus voittaa, kun tulee tilaisuus tehdä jotain.  silloin on pakko kammeta itsensä ulos ovesta.  On parempi tehdä jotain, kuin jäädä makaamaan "uuninpankolle".  
 
Metsäänkin lähdin kumppanin mukana kävelemään ja katselemaan mitä syksy on tuonut tullessaan.  Raikas syksysää, vaikka vähän sumuinen, toi keuhkoihin raikasta ilmaa.  Metsään minua ei paljon tarvitse houkutella, sinne lähden mielelläni.
 
Syksyllä voi aloittaa uusia harrastuksia tai löytää vanhoja.  Vanhoja ja tuttuja harrastuksiakaan ei kannata vähätellä.  Ne on joskus valittu halujen mukaan.  Jokin niissä on kiehtonut.  Toiset harrastukset jäävät ensimmäiseen kokeiluun, toiset kulkevat mukana koko elämän ajan.  Hienoa kaikessa on, että voi ja saa liikkua.
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Kevät kutsuu liikkumaan

Mikä sen mukavampaa aikaa liikkua ulkona, kuin kevät.  Ei ole hyttysiä, liikaa lämpöä ja lumet ovat sulaneet.  Katupölyt voivat hiukan hait...