tiistai 15. syyskuuta 2015

Paikan vaihto piristää

Syysloma ja aurinkoiset päivät, mikä sen mukavampaa.  Pyöräilyä, kävelyä ja vähän puolukkametsää.  Keräsin vähän lisää virtaa syksyn pimeyteen.
 
Työelämässä on nykyään niin hektistä ja raastavaa, että on pakko järjestellä muutama vapaapäivä aina silloin tällöin.  Jatkuva melu ja koneiden kohina antaa vielä lisärasitusta.  Jos hallituksen kaavailemat työajan lisäykset ja kiristykset tulevat joskus voimaan, niin voi meitä.
 
Muutaman päivän lepo antoi voimaa ja vielä jää pari lomapäivää harrastaa kunnon liikuntaa.  Molempi parempi.
 
Maaseutu ja metsä ovat ainakin minulle henkireikiä kaiken kiireen keskellä.  En välttämättä haluaisi asua metsän keskellä, sekin voisi ahdistaa pidemmän päälle.
 
Mahtaako maaseudulla asuville kaupungin valot olla myös palauttava asia.  En tiedä.  Ehkä kaiken kaikkiaan paikan vaihto antaa uutta energiaa elämään.
 
Jos on koko ajan samassa paikassa, elintila alkaa pienentyä.  Ei enää pysty löytämään iloa.  Paikan vaihto vähäksi aikaa ja kotiin on kiva palata.
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...