tiistai 4. elokuuta 2015

Maailman helpoin dieetti

Helpointa ja vaivatonta dieettiä etsii moni ihminen, niin minäkin.  Nyt se on ehkä löytynyt.  Se on nimeltään 2/5 dieetti.  Totta kai sekin vaatii hiukan vaivaa, mutta ei niin paljon kuin kaikenlaiset, joka päivä-dieetit.  Tämä ruokavalio vaatii kahtena päivänä viikossa sinnittelemään 500 kcal turvin seuraavaan päivään.  Muina päivinä voi syödä normaalisti.
 
En tavoittele mitään hurjaa painon pudotusta.  Enemmänkin haen parempaa oloa.  Jos siinä sivussa putoaa muutama kilo, niin se on ihan loistojuttu.  Aloitin tänään ohrahiutalepuurolla joka haukkasi päivän kaloribudjetista 140 kcal.  Kahvi ei vienyt mitään.  Tiedän, etten pysty ihan 500 kaloriin pudottamaan syömisiäni, mutta 600 - 700 kaloria on ihan realistinen tavoite.  Sekin on jo PALJON vähemmän kuin tavallisesti menee päivässä.


Seuraava ruoka tänään on sekavihanneksia, vähän broileria ja kananmuna.  Illalla olen aamua viisaampi, pystyinkö olemaan tällä ruokamäärällä.  Ilta on kaikkein vaikein aika.  Mikään napostelu ei ole sallittua jos se ei ole kaloritonta.  Yhden päivän kerrallaan luulisi pystyvän olemaan heikommilla eväillä, kun seuraavana päivänä voi syödä normaalisti.

En ole juurikaan koittanut eri vaihtoehtoja dieeteissä.  Ei ole oikeastaan tarvinnut.  Olen liikkumalla pystynyt pitämään painon normaalina.  Nyt on pikkuhiljaa 10 kiloa hiipinyt kroppaan.  Se ei ole vielä terveydellisesti paha, mutta harmittaa.  Kokeilu tällä tavalla ei maksa mitään.

Muunlaisia dieettejä löytyy tästä linkistä:

http://www.dieetit.fi/


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Autoton viikko

Vietän autotonta viikkoa, kun lainasin autoani tarvitsevalle.  Autoton ihminen joutuu liikkumaan enemmän kävellen, pyörällä tai linja-autol...