maanantai 1. kesäkuuta 2015

Jalkahierontaa ja suolahuoneessa

Kesäloma alkoi sateisena, mutta se ei haitannut mitään.  Rentouduin suolahuoneessa puolisen tuntia saaden samalla kiinalaista jalkahierontaa.  Hiljainen musiikki soi taustalla ja laitoin silmäni kiinni nautiskellen rauhasta.  Kumpaakaan en ole aiemmin kokeillut ja pidin hoidoista niin paljon, että tilasin uusintakierroksen.  Suolahuoneesta olen kyllä kuullut puhuttavan ja sen keuhkoja avittavasta vaikutuksesta.
 
Jalkojen hieronta akupisteitä painellen ja kevyesti hieroen oli ihan uusi tuttavuus.  Liikunnan harrastajalla on aina vähän jalkavaivoja, niin minullakin.  Tätä voi suositella ainakin rentouttavana asiana.

"Hoito on shiatsuun pohjautuva jalkojen alueen akupisteiden ja energiaratojen käsittely, joka rentouttaa, virkistää jalkojen veren-ja nestekiertoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa."


Ei aina tarvitse odottaa, että sairastuu ja tarvitsee jotain hoitoa.  Hoidot ennen sairastumista voivat olla avain terveempään elämään. 

Minä pidän terveyttä tavoiteltavana ja maksan sen ylläpitämisestä haluamillani tavoilla.  Kaikki ei sovi kaikille, mutta niistä löytää jokainen oman keinonsa.  Jos terveyttä saa pidettyä yllä itse liikkumalla ja terveellisillä elintavoilla, se on hyvä.  Joskus on vaan mukava kun joku hellii ja hoitaa, on se sitten vieras tai tuttu.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...