sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Kunto kohoaa ja lihakset kasvaa

Liikuttu on, vaikka aina ei jaksa kaikkea tännekään kirjoittaa.  Hymis - kampanja pyörähti taas käyntiin kuukauden alusta ja viikon keskiliikunta- aika näyttää olevan minulla 4,5 tuntia.  Se on ihan hyvä saavutus.  Siinä ei olekaan liikunta se vaikein osuus vaan kirjaaminen.  Jos jättää merkkaamisen muistin varaan viikoksi, niin on vaikea muistaa mitä teki minäkin päivänä ja kuinka kauan.  Huippuliikkujilla ja urheilijoilla on hirmu urakka laittaa liikkumismäärät ylös.  Pari kuukautta viitsii kirjata, mutta ei yhtään enempää.
 
Viikko talviloman jälkeen voi odotella ja suunnitella kesälomaa.  Vatsa ei saisi yhtään enempää pullistella, että mahtuu vanhat kesätamineet päälle.  Uimapuku on testattu, se mahtuu ja onhan sitä uimahallissa käytetty talven ajan.  Joka malliselle kropalle löytyy uimapuku, ettei voi valittaa.
 
 
Talvilomaan loppui myös karamelli- ja pullalakko.  Paino on sitkeästi pysytellyt samoissa lukemissa, mutta aavistuksen verran vyötärö on kaventunut.  Jotakin plussaaa siitä siis oli.  Ei muuta kuin uusia haasteita kohti.  Lihasmassa toivottavasti on voitolla omassa kehossani.  Ruskea rasva on kuulemma ainakin terveellisempää kuin todellinen ihra.  Ei aina kannata tuijottaa vaa'an lukemiin, mittanauha on armollisempi. 
 
Totesin taas kerran, että kotijumppa ei ole muodikasta.  Haeskelin uutta mielenkiintoa voimisteluun ja olisin ostanut DVD:n, mutta ei oikein ollut valinnanvaraa.  Alennuslaarissa oli kokonaista kaksi levyä ja nekin olivat tv.stä tuttuja jumppaajia.  Minä olen aina  jumpannut myös kotilattialla, siellä saa olla omassa seurassaan ja tehdä sen verran mitä viitsii.  Juuri lihaskuntojumppaa voi enemmänkin tehdä kotona.  Punnerrukset ja painoharjoittelu kasvattavat lihaksia jonka jälkeen lihakset käyttävät enemmän energiaa. 
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...