torstai 19. helmikuuta 2015

Liukkaat mäet, ladut ja tiet

Laskiainen meni liukkaissa keleissä.  Mäenlaskua en harrasta, sivusta on mukava seurata vauhdikasta menoa.  Pihoilla ja pyöräteillä on ollut niin liukkaita paikkoja, että välillä on mennyt hiipimiseksi.  Jalka on noussut n. 2 mm jään piinasta.  Parempi on varoa, ettei makaa jalka tai käsi murtuneena pitkään.
 
 
 
Talviurheilu on monipuolistunut vuosikymmenien aikana.  Lajeja riittää joka lähtöön.  Perinteiset lajit pitävät pintansa ihan mukavasti.  Falunin kisat ovat alkaneet.  Katsottavaa riittää hiihdosta ja mäenlaskusta kiinnostuneille.  Me saamme haluamaamme viihdettä, sillä viihdettähän urheilu katsojille enimmäkseen on.  Suomalaiset saavat tehdä parhaansa pärjätäkseen norjalaisille ja muille maailman huipuille.  Tänä päivänä Ristomatti Hakola yllätti hyvällä hiihdolla.  Ei ihan vielä loppukilpailuun yltänyt.
 
Toivottavasti seuraavina päivinä ylletään mitalitaisteluun saakka.  Pieni ja sisukas Suomen urheilijat haluavat aina olla hiihdossa ja muissa urheilulajeissa parhaimmilla paikoilla.
 
Liukkaat ladut ja kelit alkavat vedellä viimeisiään, vaikka ollaan vasta helmikuun puolessa välissä.  Säätiedoissa sanottiin oltavan monta astetta lämpimämmässä kuin normaalisti.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...