Hymis koukuttaa

Hymis, joka on koko maan kattava liikuntapäiväkirja, kehottaa liikkumaan.  Työpaikkani on järjestänyt kahden kuukauden liikunnanseurannan.  Isolla työpaikalla on monta osastoa, jotka osallistuvat.  Pieni porkkana palkintojen muodossa on luvassa porukalle, joka liikkuu ja kannustaa parhaiten muita.  www.hymis.fi sivuilta voi katsoa missä päin Suomea liikutaan parhaiten. 
 
Minä olisin lähtenyt mukaan ilman palkintotoiveitakin.  Kyllä kaksi kuukautta jaksaa kirjata mitä tekee.  Liikunnaksi kelpaavat niin puutarhatyöt kuin siivoaminenkin.  Mukavasti kertyy viikossa tunteja kun kaikki kirjaa ylös. 
 
Tänään on tarkoitus lähteä Kuntohoppiin, joka on uusi harrastus taas monien joukossa.  Hiphopin tahdissa tehdään tanssinomaisia liikkeitä.  Siitä saa vajaan tunnin päiväkirjaan.  Jotenkin muiden liikunnan seuraaminen kannustaa tekemään jotain kuntonsa puolesta. 
 
Maratonin harrastajat ja muut kovat urheilijat keräävät tietenkin paljon tunteja, mutta tavallisellakin arkiliikunnalla saa helposti kokoon 3-4 tuntia.  Haravoinnit alkavat kohta, siitä tulee taas lisää liikuntaa.  Venyttelykin on kuulemma liikuntaa jonka voi laittaa mukaan.
 
Pieni laihtumisseurantakin on on mukana.  Tosin en usko, että pelkällä liikunnalla laihtuu.  Kenties sitten, jos liikuntaan alkaa käytää useampia tunteja päivässä enemmän kuin ennen.  Siihen ei voimat riirä kun työssä pitää käydä.   Mukavaa se kuitenkin on.  On kuin liikkuisi porukassa vaikka tekee sitä yksin.
 


 

Kommentit

Suositut tekstit