sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Uusille poluille

Uusia lenkkipolkuja hakee aina.  Nyt löysin Porin Kirjurinluodosta sellaisen.  Aina siellä on päässyt lenkille, mutta nyt oli tehty uutta polkua muutaman kilometrin verran.  Eihän tänne tasamaalle mitään raskasta mäkimaastoa saa tehtyä jos ei lisämaata tuoda jostakin.  Parin pienen töppäreen verran sitä oli tehty.  Polku kulki joenrantoja myötäillen.  Ihan kiva oli lenkkeillä.  Tuli uteliaisuuttaan juostua enemmänkin kuin piti.  Pysähtelin välillä kuvaamaan ja katselemaan ympäristöä. 
 
Polun ympäristö oli vielä vähän keskeneräinen, mutta ihan kuljettavissa.  Viitta tai pari olisi saanut olla enemmän.  Minäkin hukkasin yhden ja kiersin vähän pidemmän lenkin, kun tutussa paikassa olin, niin en eksynyt. 
 
Polut on ilmeisesti talvella tarkoitus olla hiihtolenkkinä.  Ne ovatkin hyviä sellaisille, jotka eivät mäenlaskusta niin piittaa.  Hiihtelevät vain hiljakseen.
 
Kirjurissa pääsee katselemaan muutakin.  Siitä on tulossa porilaisille vapaa-ajan keidas, jonne ei ole pitkä matka keskustasta.  Onneksi luovuttiin asuntomessujen järjestämisestä sinne.  Kaupunkilaisilla ei ole liiaksi rentoutumispaikkoja luonnossa, ainakaan ihan lähellä.
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...