maanantai 11. elokuuta 2014

Kalevalaista jäsenkorjausta

Sekin tuli nyt koettua ja alkutuntemus on hyvä.  En ihan tarkkaan tiennyt mitä tulee tapahtumaan, mutta jotakin sentään.  Siinä mennään jotenkin vähän syvemmälle kuin hieronnassa ja se kohdistuu nimenomaan jäseniin ja selkärankaan.  Siinä yritetään lisätä liikkuvuutta ja auttaa nivelia parantamaan itse itsensä.  Aineen vaihdunta lisääntyy myös.  Muutama tunti hoidon jälkeen on jotenkin raukea olo ja tunnen kuinka paineentunne  on pistänyt jotakin liikkeelle.  Hoidon luvattiin tuntuvan parin päivän päästä parempana liikkuvuutena.
 
 
Minulla ei ollut vielä mitään suurta vaivaa, ainoastaan olkapäät ovat vihoitelleet.  Jäsenkorjaaja löysi kyllä kipeät kohdat ja osasi sanoa minkä kohdan olen jossain vaiheessa elämääni loukannut.  Nyrjähtänyt nilkka paljasti itsensä ja niskassa löytyi jonkun iskun tai putoamisen aiheuttamia jälkiä.  En tosin muistanut muutama vuosi sitten putoamista selälleni.  Ilmeisesti se oli sen putoamisen aiheuttama vika.
 
 
Parin tunnin hoito maksoi 70€.  Ei se minusta tuntunut kalliilta, jos se auttaa parantumiseen.  Tukan leikkauksesta ja värjäyksestä saa maksaa ainakin saman verran jos ei enemmän.  Hieronta vaatii aina useamman käyntikerran.  Tässä voi päästä yhdellä.  Itse täytyy tietenkin osallistua parantumiseen venyttelemällä. 
 
Kalevalainen jäsenkorjaaja käy kolmivuotisen koulun, joten ei se ihan heppoisissa kantimissa ole.  Kaiken kaikkiaan kokemus oli positiivinen yllätys.  Hierojia on monenlaisia, samoin jäsenkorjaajia.  Minulle sattui nyt ainakin hyvin asiansa tunteva henkilö.
Tästä linkistä löytyy tietoa muunmuassa kalevalaisesta jäsenkorjauksesta.
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...