sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Liiku ja lepää

Pitkisleirillä käynti turistina, hölkkälenkki, kävelylenkki ja paljon askeleita töissä.  Miksi siis tunnen vielä huonoa omatuntoa liikkumattomuudesta.  Väsyneenä liikkuminen ei piristä eikä paranna kuntoa.  Väsymys vain tuntuu kahta kauheammalta.
 
Tyytyminen siihen mitä pystyy ja jaksaa sillä hetkellä on vaikeaa, mutta tehokkaampaa.  Levon ja liikunnan tasapaino on tärkeää.  Itsensä ja kuntonsa tunteminen auttaisi eteenpäin.  Jos valtava väsymys on päällä on parempi levätä, kuin väkisin lähteä lenkille.  Harrastamalla jotain kevyttä palauttavaa liikuntaa auttaa lihaksia toipumaan rasituksesta.  Hitaammalla temmolla suoritettu pyöräily, uinti tai lempeä venyttely auttaa minua toipumaan rasituksista.
 
Pidän hikiliikunnasta ja se menee toisinaan liiallisuuksiisn.  Kyllä tässä iässä pitäisi jo osata hellätä hetkeksi.  Antaa voiman kasaantua jonkun aikaa.
 
Helteet tulivat hetkeksi ja silloin ainakin on hellitettävä vauhdista.  Uintia ja löhöilyä vaikka ei loma vielä olekaan.
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...