tiistai 27. toukokuuta 2014

Liikunta kuuluu kaikille

Samoin kuin tango.  Jokainen liikkuu tavallaan ja halullaan.  Mistä sen halun löytää se on jo toinen juttu.  Moni haluaisi liikkua, mutta ei voi.  Sen takia minusta on suorastaan kamalaa kun toiset jättävät liikkumisen.  Jos sängynpohjaan jää pitkäksi aikaa, sieltä on vaikea nousta.  Onneksi suomalaiset eivät ole ihan niin amerikkalaisia vielä, etteivätkö itse nouse hakemaan syömistä jääkaapista.  Lähimmäisiään voi pistää itse nousemaan nojatuoleistaan. 
 
Pari hellepäivää pisti minutkin huilailemaan.  Pari voimisteluliikettä sai riittää liikunnaksi. Tekosyitähän riittää.  Helteellä pitäisi huiskia uimapaikoilla. 
 
Viilenevää on luvassa.  Ne ovat minun ilmojani.  Olen tuulipukukansaa, joka viihtyy siinä.  Tuulipuku on lämmin ja kevyt kantaa. 
 
Ennen vanhaan ruumiillinen työ piti ihmiset kunnossa kaiken ikää.  Nyt ruumiillista työtä eikä paljon muutakaan työtä riitä kaikille.  On pakko hankkia riehumalla hiki.  Kevyempikin liikunta auttaa pitämään kunnon korkealla. 

Löysin tällaisen linkin missä esitellään odoimpia liikuntamuotoja tai kilpailuja.  Suomi on siinäkin hyvin edustettuna.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...