torstai 3. huhtikuuta 2014

Metsän parantava vaikutus

Metsä on minulle rauhoittumisen ja hyvän olon aarrearkku.  Hiljainen mietiskelevä kulku poluilla ja kallioilla antaa tunteen kuulumisesta tähän luomakuntaan.  Metsäluonto on aivan oma maailmansa.  siellä mahtuvat kulkemaan eläimet ja ihmiset, välillä toisiaan väistäen.

 

Eläimet ovat syystäkin varuillaan, ihminen on tehnyt niin paljon pahaa.  Ne eivät luota edes tällaiseen tumpelovalokuvaajaan.  Linnut pyrähtävät lentoon ja muita eläimiä ei näy missään.  Mökin pihallakin, ikkunan kautta, näkee toisinaan enemmän eläimiä, kuin metsässä kulkiessä.  Eläimet haluavat olla omissa oloissaan.
 
Ihmettelenkin välillä miksi ihmiset pelkäävät mennä metsään.  Kaupungilla voi sattua enemmän vahinkotekoja, kuin metsässä.  Ihmiset ovat vieraantuneet luonnosta.
 
Miten mukava näin keväälläkin on kulkea luonnossa nauttien viileästä, mutta niin kauniista keväästä.  Kuunnella kevään ääniä, haistella tuoksuja ja ottaa voimaa luonnosta.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...