maanantai 21. huhtikuuta 2014

Liikkumalla lisää liksaa tai ainakin lisää voimia

Unelma voisi olla toteutettavissa.  Työnantajat voisivat maksaa muutaman euron lisän työntekijöille jos he hoitaisivat kuntoaan liikkumalla tai vaihtoehtoisesti syömällä terveellisesti.  Kaikki voisivat näin osallistua.  Antaahan lääkäritkin liikuntareseptejä.  Toteutumisen seuraaminen voi olla vaikeaa.  Joukossa kun on aina mukana lusmuilijoita.  Eikä liikunta aina itsellänikään ole jokapäiväistä. 
 
Liikunta kyllä lisää terveitä työpäiviä, joten ylityöt ja muut lisäansiot ovat ulottuvilla.  Ei sairaana tai huonokuntoisena jaksa tehdä normaaleitakaan työpäiviä.  Joten, kyllä se liikunta tavallaan lisää rahansaantimahdollisuuksia. 
 
Joillakin työpaikoilla on taukoliikuntaa, se piristää päivää.  Yksinkin voi omalla työpaikallaan tehdä liikuntasuorituksia.  Ainakin venytykset onnistuvat.  Voimaa riittää työpäivän loppuun saakka, eikä ala jo ruokatauosta laskemaan minuutteja. 
 
Rentoutukset työpäivän aikana voisivat tehdä saman asian kuin venytyksetkin.  Kiire ja kireys lihaksissa voi olla pahempi kuin löysät lihakset.  Istumalla hetken hiljaa omissa oloissaan mitään tekemättä, hengittäen syvään, antaa paljon.
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...