sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Kuvakohteita hakemassa

Sain houkuteltua siipan autolenkille ja sain kamerani etsimeen muutakin kuin kilometrien säteellä olevia kohteita.  Taka-ajatuksena oli, että takaisin tullessa jään kyydistä ja kävelen lopun matkaa, saan kaksi kärpästä yhdellä iskulla.  Jos ei asu ihan metsän tai rantamaisemien vieressä niin on pakko ottaa kulkuneuvo alle.  Pihaa ei jaksa aina kuvata, eikä viitsi ottaa pyörää alleen.  Toki läheltäkin löytyy aina uutta kuvattavaa ja uusia kuvakulmia.  Välillä on vain mukava vaihtaa maisemaa. 
 
Vielä olivat järvet jäässä ja talvi tuntui tuulessa, mutta aurinko paistoi.  Luontoon on pakko päästä vapaa-aikana.  Saa nollattua viikon kiireet ja pakkotunnelmat.  Luonnossa on imua.  Olen mieleltäni ulkoilmaihminen vaikka suurin aika tulee vietettyä sisällä.
 
Kuvia katsellessa virkistyy ihan siitäkin.  Muistaa auringon, tuokiot ulkona ja mitä luonto itselle merkitsee.   Palusjärvi oli vielä jääpeitteen alla.

 
 
Olen liian hätäinen lintuja kuvaamaan, mutta jotain sentään saan kuvattua.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Kevät kutsuu liikkumaan

Mikä sen mukavampaa aikaa liikkua ulkona, kuin kevät.  Ei ole hyttysiä, liikaa lämpöä ja lumet ovat sulaneet.  Katupölyt voivat hiukan hait...