lauantai 8. helmikuuta 2014

Sochi, ensimmäinen päivä


Penkkiurheilijan unelma: kovia kilpailuja, mitaleja ja onnistumisia.  Mitalit ovat olleet vähissä olympialaisissa.  Muut ovat onnistuneet tai osanneet hiihtää, laskea, hypätä tai pelata paremmin.  Urheilujuhlat alkoivat Sochissa, tuleeko mitalijuhlia Suomelle, se on epävarmaa.  Ensimmäinen laji ei antanut sitä mitä odotettiin, Piiroinen ja Tonteri epäonnistuivat hienoisesti.

Kaikkia lajeja en katso, mutta uuteen lajiin oli tutustuttava.  Hurjia hyppyjä ja kiepautuksia, jotka näyttivät vaarallisilta.  Maisemat ovat hienot.

Naisiin luotan hiihdossa, ampumahiihdossa ja mäkihypyssä.  Julia Kykkänen voisi näyttää mistä suomalaiset naiset on tehty: voimasta, voiton halusta ja sitkeydestä.

Naisten yhteislähtöhiihtoa on mukavampi katsoa kuin miesten.  Naiset eivät kyttäile vaan hiihtävät alusta loppuun.  Aino-Kaisa Saarinen alkaa taas löytää voiton siemenet.  Voima ja rentous riittävät, kaivataan vielä hitusen lisää onnea.  Viides sija ei ole huono, parempaan on mahdollisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...