torstai 27. helmikuuta 2014

Lenkkipaikat vaihtoon

Ihmiset muuttavat ja vaihtavat paikkaa aika usein.  Muuttamisesta en niin pidä, mutta paikan vaihto välillä piristää. Samoja lenkkipolkuja astellessa välillä tympii.  Minulla on kymmenkunta eri lenkkivaihtoehtoa, silti ne tuntuvat toisinaan tylsiltä ja aina samassa kohtaa tietää, koska alkaa hengästyttää ja koska alkaa sattumaan.   Tänään tosin kiersin luontopolkua, jota en ole muutamaan viikkoon mennyt.  Se oli muuttunut varsinaiseksi esteradaksi.  Edellisten  kaatuneiden puiden lisäksi oli kaatunut toinen mokoma.   
 
Yyterikin voisi olla mukava kävelypaikkana, eikä vain kesäkohteena auringonpaisteessa.
 
 
Lumikaan ei ole ollut esteenä lenkkipolkujen vaihtamiselle.  Nyt on päässyt metsiin ja poluille.  Se on ollut positiivista.  Toivottavasti tämän sorttisia talvia ei  tule enempää.  Kyllä lumi kuuluu talveen. 
 
Mieliala vaikuttaa paljon lenkkipaikan kiinnostavuuteen.  Hyvällä tuulella kaikki ympärillä oleva kiinnostaa, eikä lenkkeily ole pakkopullaa.  Lenkkeily tosin parantaa mielialaa, joten ihan hyvä jos vaan saa itsestään irti, lähtee vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...