sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Talviunta vai lunta

Paljon on ihmisiä, jotka eivät liiku kuin juuri sen verran, kuin työ tai kotiaskareet tarvitsevat.  Täytyy myöntää, etten ymmärrä sitä.  Minulle tulee kirppuileva olo, jos en liiku pariin päivään.  Silloin on ainakin lähdettävä johonkin kotoa pois.  Pakkaset ovat vähän haitanneet liikkumista, on täytynyt vähän olla luova liikkumisen suhteen.
 
 
  Tottumus on toinen luonto, liikkuminen on niin iso osa minua, ettei paikallaan olo tuo minulle niin hyvää oloa kuin liikkuminen.  Levätäkin täytyy ja lepoa tulee välillä vähän liiankin paljon.  Siinä onkin se pulma, miten saisi liikkumisen ja levon tasapainoon.  Onneksi tänään pakkanen oli lauhtunut ja pääsin kävelylenkille.  Tunnin kun pistelee 10 min kilometrivauhtia niin kaloreita kuluu kummasti.
 
 
Kaikenlainen liikkuminen on hyväksi.  Kierteleminen kaupoissa, shoppailemassa, kuluttaa ihan hyvin kaloreita.  Ainakaan jos ei poikkea kahvilaan leivokselle.  http://kuntoplus.fi/liikuntatestit/paljonko-liikunta-kuluttaa  Tästä linkistä pääsee testaamaan kulutuksia. 
 
Puunoksat ovat pumpulilunta pullollaan.  Kaunista.
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...