sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Iskun paikkoja

Kilpailussa on iskun paikkoja, joissa lähdetään kokeilemaan muiden kilpailijoiden nopeutta ja kestävyyttä.  Omassa liikkumistavoissa iskun paikkoja ei ole kilpailumielessä.  Niitä pitäisi löytyä henkisessä mielessä useamman kerran viikossa.
 
Kovina pakkaspäivinä mielikuvitus täytyy ottaa käyttöön.  Kävelylenkit onnistuvat sauvoilla ja ilman.  Hölkkä voi olla vaikeaa jos pakkanen tuntuu keuhkoissa pahalta.  Hiihto ei täällä Porissa oikein onnistu, lunta on vielä liian vähän.  Parin kilometrin verran löytyy kantolumilatua.  Se ei sunnuntaihiihtäjää (minua) oikein innosta.  Siellä tuntee itsensä ladun tukkeeksi.  Sisäliikuntaa kotona ja saleilla voi aina harrastaa.
 
Iskun paikkoja voin rakentaa itselleni, en päästä liian helpolla.  Muutama minuutti enemmän liikuntaa tai jokunen vatsaliike enemmän.  En nyt ihan hapoille anna mennä, mutta itsensä haastaminen kannattaa.  Seuraavalla kerralla on jo vähän helpompaa.
 
Seuraan hiihtoa innolla televisiosta ja iskun paikkakin on tullut sieltä tutuksi.  Pian alkaa penkkiurheilijan suururakka, Sotshin kisat.  Toivottavasti suomalaiset antavat iloisia hetkiä katsojille.
 
 
 

 
Kaikki jäähallit näyttävät aika samanlaisilta.  Tämä on Naantalista.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Autoton viikko

Vietän autotonta viikkoa, kun lainasin autoani tarvitsevalle.  Autoton ihminen joutuu liikkumaan enemmän kävellen, pyörällä tai linja-autol...