lauantai 30. marraskuuta 2013

Marraskuun viimeinen päivä

Talitintit syövät koko ajan, mutta onko kukaan nähnyt lihavaa talitinttiä.  Ne joutuvat kuluttamaan energiaa lentäessään ruuan haussa.   Ihmiset taas pullistuvat vähemmälläkin syömisellä, koska liikunta jää usein liian vähäiseksi.  Minä ainakin olen  laiskistunut vanhetessani.  Vanhenemisessa lohduttaa, kun muutkin vanhenevat.  Se olisi todella kamalaa jos yksinään vanhenisi. 
 
Olen tällä viikolla koittanut liikkua kaloreita kuluttaakseni.  Olen tehnyt sauvakävelylenkin mäkisessä maastossa.  Kävin pitkästä aikaa uimassakin.  Uiminen tuntui vaihteeksi mukavalta.  Vielä on tällä viiikolla vuorossa jumppatunti kotona.  Lainasin kirjastosta jumppadvd:n.  Erilaisilla liikunnnoilla joutuu jokainen lihas työhön.
 
Kaloreiden kulutusta täytyy tosiaan lisätä jos aikoo kiloja karistaa.  Ei ole auttanut yhtään, vaikka en ole syönyt juustoa yli kuukauteen ja suklaan ja pikkuleipien syöntiäkin olen rajoittanut.  Täytyy kyllä myöntää, että vaatteiden pitäminen ei tee enää kipeää.  Tuntuu kuin olisin laihtunut, vaikka vaaka ei sitä näytä.
 
Joulukuun herkuttelut ovat vielä edessäpäin.  Nyt on hyvä aika pitää vähän taukoa herkuttelussa, saa sitten jouluna syödä, niin että napa rutisee.
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Kevät kutsuu liikkumaan

Mikä sen mukavampaa aikaa liikkua ulkona, kuin kevät.  Ei ole hyttysiä, liikaa lämpöä ja lumet ovat sulaneet.  Katupölyt voivat hiukan hait...