keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Liikuntaa ja ajatuksia blogeista

Liikuntablogeja on moneen lähtöön.  Pelkästään ww.blogilista.fi  sisältää 214 blogia, jotka ovat antaneet aiheeksi liikunnan.  Tietysti siihen voi vielä lisätä kaikenlaista urheilua, jumppaa, juoksua ja muita liikunnasta kertovia blogeja.  Hienoa on, että liikunnasta on kiinnostunut niin moni. Silloin kun ei liiku, voi lueskella muiden aikaansaannoksia.  Olen lukenut jonkun tienanneenkin kirjoituksilla.  Suurin osa kuitenkin kirjoittelee omaksi huvikseen.   
 
Blogeista löytää uusia ajatuksia ja huomaa muiden ajattelevan joskus ihan samoja juttuja kuin itsekin.  Minä pidän kaikkein eniten tavallisten kuntoilijoiden pitämistä blogeista.  Kaikenlaiset pintamuotiin liittyvät jutut eivät kiinnosta.  Ikäihmiset kun vielä kiinnostuisivat liikuntablogien kirjoittamisesta.  Niillä olisi varmaan kysyntää.  Voi niitä jossain ollakin, en vain ole havainnut.  Monilla lehdillä on omat blogien kirjoittajansa, samoin terveysyrityksillä.
 
Kirjoittaessa tulee pohdittua omaakin liikkumista.  Mikä olisi itselle hyväksi ja mikä tekee hyvän olon.  Joskus se on liikunta, joskus taas huilaaminen.
 
Joku voisi sanoa, että ravien seuraaminenkin on liikuntaa.  Siinä kyllä liikkuu enemmän hevonen ja ohjastaja, kuin katsoja.  Tietysti voittopotista jännittäminen kiihdyttää hengitystä.  Minäkin taas kiinnostuin enemmän raveista, kun kimppahevosemme Novan Veikko voitti lähtönsä kaikkien vaikeuksien jälkeen.  Jospa Veikko nyt saisi ravin onnistumaan ilman enempiä loukkaantumisia.
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...