tiistai 15. lokakuuta 2013

Ruokaremontti, jälleen kerran

Tänä aamuna lenkillä pasahti taas päähän, jos taas kokeilisi ruokaremonttia.  Se on tullut mieleen kyllä useinkin.  Lähden taas liikkeelle mielialalla, ei väkisin mutta väsyttämällä.  Saisinpa iskostettua mieleeni terveellisen ruuan mahdollisuudet ja positiiviset puolet.  Terveellisen ruuan ei tarvitse olla mitään erikoista.  Jättää vain ylimääräiset pois. 
 
Olen ollut nyt kuukauden verran ilman päivittäisen juuston syömistä.  Minä kun en laihoista juustosta pidä, olen syönyt kermajuustoa, joissa on kaloreita 350-400 kcal/100g.  Laskin syömättömien juustoviipaleiden määrää.  Olen syönyt n. 3 viipalettä päivässä.  Ne painavat n. 10-15g/viipale ja kaloreita yhdessä viipaleessa on n. 40 kcal.  Määrä tekee jo aika paljon kuukaudessa.  Laihtumista ei ole vielä tapahtunut. 
 
Kaipaan 8 kg:n pudotusta.  Jonkun mielestä olisi enemmänkin pudottamisen varaa, minä tyytyisin tähän.  Kilot ovat tulleet pikkuhiljaa.  Laihtuminenkin voisi tapahtua pikkuhiljaa.  Lihasmassa kärsii jos laihtuminen on nopeaa.  Käsitän kyllä, että lihas on painavampaa kuin läski.  Olen aina luottanut siihen.  Myönnän, läskiäkin saattaa olla lihaksien joukossa.  Siis, ei muuta kuin terveellisempää ruokavaliota kohti.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...