keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Kylpyläreissu

Liikuntaa harrastavalle kaikenlaiset kuntoilukeskukset ja kylpylät ovat unelmapaikkoja.   Tällä kertaa kohteemme oli Ruissalon kylpylä Turussa.  Aikaa oli rajoitetusti, vain yksi yö.  Siinäkin ajssa ehti jo paria asiaa kokea.  Kävin illalla uiskentelemassa altaassa ja kokeilin ensimmäistä kertaa juoksuvyötä.  Se ei oikein ole minun juttuni.  Varmaan on tehokasta, tuntui etten pääse yhtään eteenpäin, kun olen tottunut uimisen eteenpäin menoon.  Rauhallista oli keskellä viikkoa.  Pari muuta uimaria oli altaalla.
 
Kuntosalissakin olisi ollut kiva käydä.  Kaikkea ei voinut kuitenkaan tehdä näin lyhyellä ajalla.  Aamukävelyllä kävimme vielä ihailemassa Kansallispuistoaluetta.  Ihana tammimetsikkö on suurempi kuin missään muualla Suomessa.  Kesällä kylpylä on merenrantoineen kaunis paikka.  Näin syksyllä kun ruska oli värittänyt tammimetsiköt, se oli aivan upea.  Ei ollut väliä vaikka oli pilvinen ilma, ei satanut.
 
Alue on muutenkin hieno kohde, kaikille jotain.  Golfkenttä, juoksupolut,kylpylä ja kaikki muut samassa paketissa.  Ilmaista toki ei ole mikään, mutta onko oikein mikään. 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...