keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Hula-hula

Toin maalta kaupunkiin lasten jättämän hulavanteen koittaakseni pystynkö vielä pyörittämään.  Vanne pysyi ylhäällä kaksi kierrosta.  Lapsenlapsi pyöräytti puolihuolimattomasti 60 kertaa.  En vielä luovuttanut.  Harjoittelin muutaman kerran ja sain jo vanteen pysymään vyötärölläni 10 kertaa, ei huono omasta mielestäni.  Liike vetreyttäisi mukavasti lantionseutua ja ehkä kiinteyttäisikin jonkun verran.
 
Kaikenlaisilla liikuntavälineillä pystyy tekemään monenlaisia temppuja.  Luultavasti vanteellakin.  Muistikuvistani kaivoin näkymiä, että sillä lapsenakin hypättiin hyppynarun lailla.  Silloin olin kyllä pienempi, en sitä ala kokeilemaan. 
 
Vannetta voi varmaan käyttää apukeinona venyttelyyn samoin kuin keppijumpassa.  Vanne on ollut välillä unohduksissa kuntoiluvälineenä.  Nyt sitä saa kai hierovana versionakin.  En kyllä ymmärrä minkä takia. Painojenkin kanssa löytyy, niinkuin video näyttää.  Minä aloitan kevytversiolla. Kotoa ja varastoista löytyy varmaan muitakin unohdettuja kuntoiluvälineitä.  Hyppynaru esimerkiksi.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...