tiistai 6. elokuuta 2013

MM-kisat

Yleisurheilun MM-kisat ovat kohta edessä.  11 edustajaa on saatu mukaan.  Se ei ole paljon.  Olisi mukavaa jos lähelle rajaa päässeitä urheilijoita voisi lähettää mukaan.  Ei se ole niin sanomatta selvää, että raja-arvon saavuttaneet pärjäävät yhtään sen paremmin kuin ne jotka jäävät kotiin.
 
Seuraan yleisurheilua vaikka ei olisi yhtään suomalaista mukana.  Yksilöurheilussa on sitä jotakin.  Urheilijakin tarvitsee ympärilleen valmentajan, sponssoreita ja muita tukijoita.  Näkyvä osa on kuitenkin tehtävä yksin.  Kestettävä jännitys, sää ja kannattajien vaatimukset.
 
Suomalaislajeista keihäs on taas avainasemassa mitalien suhteen.  Tiukkaa heilläkin tulee olemaan.  Porilaisena mielenkiintoinen on naisten 100 m aitajuoksu.  Pääseekö Nooralotta alkueriä pidemmälle.  Sandra Erikssonin juoksu on myös mielenkiintoinen seurattava.  Harmi ettei yhtään suomalaista miesjuoksijaa ole Moskovassa mukana.  Perinteet kaipaisivat jatkajia.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Kevät kutsuu liikkumaan

Mikä sen mukavampaa aikaa liikkua ulkona, kuin kevät.  Ei ole hyttysiä, liikaa lämpöä ja lumet ovat sulaneet.  Katupölyt voivat hiukan hait...